- دسته های فناوری: کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی
- موقعیت مکانی: پردیس پارک علم و فناوری
-
خدمات و محصولات
تولید رنگ طبیعی خوراکی از مواد غذایی
حوزه استفاده از رنگ های مصنوعی که عمدتا ریشه سنتزی دارند مورد شک و تردید مجامع علمی و دانشگاهی است و هم تمایل مردم به این رنگ ها کم شده است. در روش حاضر می توان رنگ های خوراکی را با حداقل تغییر و تخریب از مواد خوارکی استخراج کرده و به عنوان رنگ های طبیعی خوراکی استفاده نمود و رنگدانه ها به خاصیت سلامت زایی بالایی که دارند (آنتوسیانین، فلاونوئیدها) می توانند علاوه بر ایجاد رنگ در مواد غذایی منجر به تولید محصول فراسودمند شده و علاوه بر رفع نگرانی از رنگ های مصنوعی باعث تولید محصولات سلامت زا در صنعت غذایی شوند.