• سه شنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۸:۴۶
  • اخبار
  • 1188 بازدید
  • بدون دیدگاه
ملزومات تقویت فضای استارتاپی استان چیست؟

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری به نقل از ایسنا چهارمحال و بختیاری رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری درخصوص رونق استارتاپ‌ها در استان گفت: بزرگ‌ترین راه، تقویت اکوسیستم استارتاپی استان است که شامل تقویت فرهنگ استارتاپی و کارآفرینی، تشویق اجزای سیستم شامل سرمایه‌گذاران جسور و ریسک‌پذیر و در نهایت تمرکز بر مردم به‌عنوان یک پارامتر سرمایه‌گذاری است.

اسماعیل پیرعلی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه فعالیت‌های استارتاپی در استان از سال ۹۳ و همزمان با سراسر کشور آغاز شده است، اظهار کرد: تعریف شکل‌گرفته از استارتاپ در ایران با تعریف اصلی آن تفاوت دارد و ذهنیت مردم از استارتاپ فروشگاه اینترنتی است.

وی افزود: در واقع استارتاپ کسب‌وکار نوپا و مبتنی بر فناوری یا یک ارزش افزوده جدید است که قابلیت رشد و گسترش سریع را دارد اما استارتاپ‌ها همراه با نبود قطعیت فعالیت می‌کنند بدین معنا که کار کردن استارتاپی ریسک بالایی دارد.

رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استارتاپ ماندگار نیست فردی که فعالیت استارتاپی خود را آغاز می‌کند زمانی که به یک مدل کسب‌وکار قطعی رسید می‌تواند وضعیت خود را ثبیت کرده و آن را تبدیل به یک شرکت کند.

پیرعلی تعداد استارتاپ فعال را در استان ۷۰ مورد عنوان و بیان کرد: از این تعداد ۱۸ مورد طی سه سال اخیر تبدیل وضعیت شده و به شرکت تبدیل شده‌اند.

وی درخصوص رونق استارتاپ‌ها در استان تصریح کرد: بزرگ‌ترین راه، تقویت اکوسیستم استارتاپی استان است که شامل  تقویت فرهنگ استارتاپی و کارآفرینی، تشویق اجزای سیستم شامل سرمایه‌گذاران جسور و ریسک‌پذیر و در نهایت تمرکز بر مردم به‌عنوان یک پارامتر سرمایه‌گذاری که بتوانند بر کسب‌وکارهای نوپا حساب باز کنند یعنی بپذیرند بخشی از سرمایه خود را در این مسیر هزینه کنند.

رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بخش دیگر تقویت استارتاپ‌ها، توجه کسب‌وکارهای مهم به استارتاپ‌ها برای سرمایه‌گذاری و ارتباط برقرار کردن است که استارتاپ‌ها بتوانند در شرکت‌های بزرگ‌تر جذب شده و کار خود را در آن‌جا ادامه دهند.

پیرعلی با بیان اینکه استارتاپ‌ها در استان برای حدود ۲۰۰ نفر ایجاد اشتغال کرده‌اند، یادآور شد: زمانی که یک استارتاپ بتواند درآمدزایی کند به واحد کسب و کار تبدیل می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان به حوزه استارتاپ و کسب و کار می‌توانند از طریق سایت ecomotive.ir حوزه‌های مورد علاقه خود را شناسایی و کسب اطلاع کنند.